sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

E Liquid in allerlei verschillende smaken

E Liquid

 E LiquidE Liquid is heel erg handig wanneer jij graag van het roken af wilt komen. Je kunt hierin namelijk zelf bepalen hoeveel nicotine erin gaat. Dit is de stof die ervoor zorgt dat jij verslaafd bent. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om van het een op andere moment te stoppen, maar dat is voor veel mensen erg lastig. Daarom is het aan te raden om langzaam af te bouwen, want op die manier krijg je ook minder last van ontwenningsverschijnselen. Mocht je deze toch krijgen, is het handig om wat langzamer af te gaan bouwen. Verschijnselen waar je last van kunt krijgen zijn bijvoorbeeld hoofdpijn of slapeloosheid.

Hier koop ik mijn E Liquid

E Liquid

Als je op zoek bent naar goedkope en goede E Liquid kun je het beste een kijkje nemen bij EA Sigaret. Dit is een webshop die hierin gespecialiseerd is en zij hebben dan ook een uitgebreid assortiment. In het begin kan het lastig zijn om een smaak te kiezen, dus dan is het handig om een proefpakket te nemen. Deze hebben zij van verschillende merken en voor verschillende prijzen. Voor ieder budget is er wel eentje te vinden. Zelf heb ik dit ook gedaan en toen ben ik erachter gekomen dat ik framboos het lekkerste vind.

Ik ben er helemaal vanaf

Sinds ik gebruik maak van de methode van afbouwen met mijn E Liquid gaat dit erg goed. Inmiddels ben ik er compleet vanaf en doe ik het alleen nog voor de lekkere smaak. Ik ben hier ongelofelijk blij mee, want roken is natuurlijk niet zo goed voor je. Gelukkig is het gebruik van een e-sigaret veel minder schadelijk, dus daar ga ik dan ook niet mee stoppen. Wel kan ik het iedereen aanraden, want het is op deze manier super gemakkelijk om te stoppen met je verslaving!