sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Durea als cadeau voor mijn verjaardag

Durea

DureaMijn dochter wist al langere tijd dat ik graag iets wilde hebben van Durea. Zelf houd ik niet enorm veel van winkelen, maar dit merk vond ik altijd al mooi. Zij hebben heel veel mooie modellen die allemaal mijn smaak zijn, maar daardoor heb ik dus ook moeite met kiezen. Zij vond dat ik het nu toch wel verdiende om eindelijk deze schoenen te krijgen en daarom heb ik deze gekregen toen ik jarig was. Ergens had ik het wel verwacht, want de week ervoor vroeg zij zomaar om mijn maat. Het is grappig dat zij mij zo ongelofelijk goed kent, want ze heeft precies degene gekozen die ik het mooist vond. Dit model had ik nog nergens anders gezien dan bij Van Bommel.

Dit is echt een aanrader!

Deze webwinkel heeft van Durea het grootste assortiment. Ook voor mannen en kinderen hebben zij een flink aanbod en daarom zou jij hier dus eigenlijk voor het hele gezin terecht kunnen. In de toekomst ga ik hier zeker vaker een kijkje nemen, want het schijnt heel erg fijn te zijn om hier te bestellen. Ze vertelde dat het pakket al de volgende dag in huis was, dus dat is erg snel. Neem hier eens een kijkje!