sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Droge gevoelige huid

Heb jij last van een droge gevoelige huid? Dan kan ik dit erg vervelend zijn. Het kan zijn dat jouw huid daardoor heel erg gevoelig aanvoelt. Wanneer jij onder de douche vandaan komt is het vaak dat jouw vel heel trekkerig is. Aan jouw lichaam zie jij ook vaak droogtelijntjes zitten. Wanneer jij niet zeker weet welk type vel jouw lichaam heeft, dan kan jij daarvoor heel goed advies krijgen. Hiervoor kan jij bijvoorbeeld naar een drogist gaan of een reformzaak. Zij hebben hier heel veel ervaring mee en kunnen daarin goed adviseren. Zelf heb ik dit onlangs ook gedaan bij een drogist.

Droge gevoelige huid

Natuurlijke oliën

Uit de analyse kwam dat ik een droge gevoelige huid had. Daarvoor wilde ik heel graag een goed product gebruiken om mijn lichaam te verbeteren. Ik gaf gelijk aan dat ik liever een natuurlijk artikel wil. Ik ben namelijk geen voorstander van producten met chemische bestandsdelen erin. De medewerkster adviseerde mij toen een product van het merk Kneipp. Deze producten zijn voorzien van natuurlijke oliën. Voor iedere type lichaam is er wel een product te vinden. Of het nou vet of vochtarm is er zijn heel veel keuzes te krijgen bij dit merk.

Droge gevoelige huid

Amandelbloesem

Wanneer jij last hebt van een droge gevoelige huid, dan kan ik jou zeker de lijn aanraden met amandelbloesem. Deze zijn speciaal gericht op dit lichaamstype. De amandelbloesem zorgt voor een diepe verzorging en een hydraterende werking. Nu ik de producten al een tijdje gebruik is mijn huid echt verbeterd. Ik ben zeer tevreden over het merk Kneipp.