sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

De beste neurofeedback vind je hier!

Dag allemaal, ik heb jullie al veel leuke tips gegeven en vandaag is het weer zo ver. Ik ga het vandaag hebben over de beste neurofeedback. Ik heb namelijk een klein broertje. Hij heeft erg veel last van zijn ADHD. Hij kan zich niet goed concentreren op school, hierdoor gaat het niet zo goed. Daarom wilde mijn ouders en ik hem natuurlijk helpen. We zijn het internet opgegaan, hier hebben we veel recensies gelezen. Na veel recensies gelezen te hebben kwamen we uit op de website van Breingoed, dit bedrijf biedt neurofeedback aan. Dit is een bepaalde training waardoor kinderen hun ADHD beter onder controle kunnen krijgen. Dit staat erg goed bekend en daarom leek dit mij wel wat voor mijn broertje. Ik heb daarom contact opgenomen met dit bedrijf, mijn broertje gaat er binnenkort voor de eerste keer naartoe en wij hopen natuurlijk dat het gaat werken.

Dit is een echte aanrader!

Mijn broertje heeft inmiddels al een paar trainingen gehad, dit merken wij al. Mijn broertje lijkt zijn ADHD nu al beter onder controle te hebben. Ik denk dat als hij hier vaker naartoe gaat hij er bijna geen last meer van heeft. Dit is een echte aanrader en ik zou alle kinderen die hier last van hebben dit zeker aanraden. Ik hoop dat ik jullie een leuke tip heb gegeven!