sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

De behandeling van hielspoor

Logo_footlogics.nl3_1Hallo beste lezers, fijn dat jullie weer de tijd vrij hebben gemaakt om een artikel van mij te lezen. Ik zie ook dat ik steeds meer lezers krijg op mijn blogpagina. Om nog meer diepgang te krijgen op mijn site wil ik het vandaag over iets anders hebben, namelijk hielspoor. Nu zullen sommige van jullie wellicht niet weten wat dit betekend, nou dit komt ook aan bod in mijn artikel van vandaag. Zo had ik zelf enig tijd geleden enorm veel last van mijn voeten. Ik dacht zelf dat stress over overspanning misschien de oorzaak was. Dit omdat ik in die periode veel aan het lopen was en ook nog eens veel deed sporten. Ook had ik hiervoor dure schoenen gekocht om mijn voeten beter te ondersteunen, maar helaas hielp dat niet. Ik ben toen dus naar de huisarts gegaan om te achterhalen wat ik had. Hij vertelde mij dat ik last had van hielspoor. Deze aandoening is een aangroei bij het hielbot in de voet dat door kalkafzetting ontstaat. Wanneer je dit hebt, dan heb je een ontsteking aan je weefsel en kun je ook op het peesblad botverlies lijden. Vrij ernstig allemaal dus, althans dat dacht ik. Het was gelukkig niet nodig om een operatie te ondergaan, wel moest ik naar de fysio om oefeningen hiervoor te doen en moest ik steunzolen aanschaffen. Hij vertelde mij dat het dit het best kon bestellen via footlogics.nl.

Footlogics-Casual

Dankzij Footlogic kan ik weer normaal functioneren

hielspoorDankzij de steunzolen van Footlogic kan ik weer normaal en zonder pijn lopen. Gelukkig waren deze ook niet al te duur. De goedkoopste zolen kosten rond de 20 euro. Ook gaan deze helemaal passend naar de voet staan. Zij zijn ook gepast voor verschillende schoenen. Allemaal sterke punten dus. Dus kamp jij ook met hielspoor? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen bij Footlogics.