sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Asringen bij UitvaartUniq.nl

Een assieraad is 1 van de meest persoonlijke en intieme vormen van asbestemming en dit is tevens een belangrijke reden van de toenemende populariteit van assieraden. In een serie blogartikelen behandelen de medewerkers van UitvaartUniq.nl diverse ‘soorten’ assieraden, deze keer zullen wij wat meer vertellen over de ‘asring’ en dan met name over de collectie asringen van UitvaartUniq.nl.

Uitvaart

Een asring dient perfect te passen, zowel letterlijk als figuurlijk. Wij streven naar een asring die past, vandaar dan ook dat wij binnen ons online assortiment diverse materialen aanbieden; zilver, (wit)goud en RVS, eventueel in combinatie met zirkonia en diamant. Natuurlijk is het materiaal een belangrijke factor met betrekking tot het prijsniveau. Met de diversiteit in materialen streven wij naar een passende asring binnen ieders budget. Ook de stijlen zijn divers, van traditioneel tot modern en van ‘strak’ tot decoratief. Van de traditionele ‘zegelring’ voor de heren, zowel verkrijgbaar in ‘klein’ en ‘groot’ model als in zilver en goud. Daarnaast zijn er traditionele damesringen verkrijgbaar, maar ook moderne ringen met een strakke vormgeving en decoratieve ringen met prachtige versieringen met zowel diamant als zirkonia. Voor ieder wat wils dus!

Er is een enorme diversiteit op het gebied van stijlen, vormen, materialen en natuurlijk ook prijsniveaus. Van zilver tot goud en van diamanten tot zirkonia’s. Voordat u over kunt gaan tot de aankoop is de maatvoering natuurlijk van groot belang, zeker bij een ring ‘past dit nauw’. Is uw ringmaat onbekend, dan kunt u deze eenvoudig zelf bepalen. De ringmaat betreft de binnendiameter van een ring (in millimeters). U kunt een goed passende ring zelf nameten en voor de zekerheid ook nog met een touwtje de omtrek van uw vinger (waar u de asring wenst te dragen) nameten. De maten zouden overeen moeten komen! Een Asring voor een Eerlijke prijs bij UitvaartUniq.nl.

Meer verhalen