sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Apneu is een vervelende slaapstoornis die goed te behandelen is

Het hebben van apneu kan schadelijk zijn voor je gezondheid. dit komt dor de adem-stops die je mogelijk vaker hebt dan je denkt. Het hebben van deze slaapstoornis is erg hinderlijk voor je omgeving, maar mensen vinden dit altijd een gevoelig onderwerp. Er zijn twee mensen in mijn vriendenkring die hier last van hebben. Er worden grapjes over gemaakt, maar ik kan zien dat er achter die grapjes een grote zorg achter schuilt. Daarom heb ik besloten om uit te zoeken wat de mogelijkheden zijn om hen te kunnen helpen. Ik ben een speurneus op het gebied van alles wat te maken heeft met lifestyle. En daarom moet het voor alles wat te maken heeft met je gezondheid ook lukken. En dat is gelukt en daarom heb ik besloten om deze tip toch te delen op mijn site. 

Nu kunnen zij weer goed slapen

Toen ik op snurkpagina alles kon lezen over Apneu en de oplossing die er is, werd ik al snel erg blij en ben ik direct om de beurt de mensen gaan bellen die aan hadden gegeven hier erg last van te hebben. Beide slapen zij nu met een MRA. Dit is een soort beugel dat ervoor zorgt dat je luchtpijp open blijft en je dus goed kan ademhalen en je niet meer snurkt. Zij kunnen nu goed slapen en de partners ook. Pas als je weet wat deze slaapstoornis is en inhoud, weet je pas hoe vervelend dit eigenlijk écht is. Maar klik naar deze site en zie dat het is op te lossen.