sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Al jaren tevreden met de diensten van deze kapsalon Huizen

kapsalon oasis

kapsalon Huizen

Persoonlijke verzorging is iets wat steeds belangrijk wordt. Ik moet zeggen dat ik mij hier ook wel mee bezig hou. Ik ga dan ook geregeld naar de kapper. Vooral in de zomermaanden wil ik er dan ook wel iets beter uitzien. Omdat ik mijn kapper natuurlijk de beste vindt, wil ik deze dan ook graag met jullie delen. Hier wil ik dan wel iets voor terug hebben, namelijk jou ervaring hiermee. Wanneer jij dus bij deze kapsalon Huizen langs bent geweest, ben ik benieuwd naar het resultaat. 

kapsalon oasisHetgeen wat hun verder zo goed maakt is dat naast knippen zij ook aan harsen en epileren doen. Zo kun je dus alles bij de zelfde plek doen. Vooral in de zomer zijn dit soort dingen belangrijk, zoals jullie meiden hier ook wel weten.

Persoonlijke aandacht

Natuurlijk moet je wel altijd een praatje houden met de kapster, dat doe ik wel altijd. Ik vind het dan ook altijd gezellig om een deze kapsalon Huizen te gaan. Zij kennen mij hier inmiddels dan ook goed en dus hebben we altijd veel om bij te bespreken.

kapsterNatuurlijk is het ook altijd handig om te weten wanneer je hier terecht kunt, dit zijn dan hun openingstijden:

  • Maandag: 09.00u – 18.00 uur;
  • Dinsdag: 09.00u – 18.00 uur
  • Woensdag: 09.00u – 18.00 uur
  • Donderdag: 09.00u – 18.00 uur
  • Vrijdag: 09.00u – 21.00 uur
  • Zaterdag: 09.00u – 18.00 uur

Hopelijk hebben jullie dan ook iets aan deze tip, zij zijn ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Wat ik jullie verder als tip mee geef, echter geldt dit voor alle knipbeurten, is om van te voren even te bellen voor een afspraak. Zo hoef je dus nooit te wachten.