sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Onze dopper bedrukken!

Zelf zit ik in een soort van “sport club”. Een flinke groep dames die twee maal per week te vinden is in de sportschool. Al helemaal nu dat de feestdagen achter de rug zijn! Nu dat ik graag de dopper bedrukken wil om deze te overhandigen aan iedereen als cadeautje ben ik online gaan zoeken. Met name een bedrijf die zowel de dopper aanbiedt als het kan bedrukken was ik naar opzoek! Hierdoor heb ik ervoor gekozen om eens goed ervoor te gaan zitten en alle bedrijven te noteren. Tot mijn verbazing zag ik dat Maxilia het ook mogelijk maakt om een dopper te laten bedrukken. Ikzelf ben al enorm tevreden over de goede service welke Maxilia eerder heeft verleend. Voor mij was het dan ook duidelijk dat ik hier aan het juiste adres ben.

image

Perfectie tot in detail!

Onze vorige bestelling bij Maxilia verliep ook onwijs soepel. Wij hadden toen die tijd kleding laten bedrukken voor onze sport club. Deze keer wilde wij bij Maxilia onze dopper laten bedrukken. Bij het bekijken van het assortiment viel ons direct op dat er voldoende doppers te vinden is. Ook in de kosten zijn zij alsnog aan de lage kant. Hierdoor heb ik er ook voor gekozen om bij Maxilia een bestelling te plaatsen.50771_5250_dedopper-bidon-pure-white-copy

Vanaf het moment dat ik de doppers in ontvangst heb mogen nemen was ik enthousiast. Wilde niets liever dan de bestelling bekijken en zien hoe dat deze keer het resultaat is geworden. Alsnog enorm goed van kwaliteit!