sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Halloween

Het is bijna weer halloween, mijn favoriete dag in het jaar. Jammer genoeg wordt Halloween is Nederland nog niet zo groot gevierd als in Amerika. Je kan hier geen optochten door de straat lopen of ‘trick or treating’ aan de deur. Gelukkig zijn er genoeg andere activiteiten.

Frightnight

Samen met mijn vrouw en kinderen gaan wij elk jaar naar Halloween Frightnight in Walibi. Ook dit jaar waren we weer van de partij. Mijn kinderen zijn inmiddels 12 en 14 dus het zo is leuk dat we nu echt met z’n vieren kunnen gaan.

1

Het was een dag vol spanning en leuke attracties. Elke keer als we dachten dat we nu echt veilig waren kwam er weer iemand die ons liet schrikken. We gingen pas s’avonds laat naar huis.

Huis versieren

Wij kijken in de week voor halloween onzettend veel spannende films. Ook heel veel series hebben een spannende halloween aflevering. Op 31 oktober nodigen we vrienden en familie uit voor een halloween feestje bij ons thuis. We gaan dan samen pompoenen versieren en spannende films kijken. Het is de bedoeling dat iedereen verkleed komt zodat het echt spannend wordt. Mijn vrouw en ik gaan als zombie. Ik heb mijn oude motorkleding aan ,omdat ik net een nieuwe outfit heb gekocht bij een motorkledingoutlet, en daar heb ik een aantal scheuren in gemaakt. Zo lijkt het net alsof ik een heel erg ongeluk heb gehad. Mijn vrouw gaat als heks, compleet met haakneus en spinnerag om haar heen. De kinderen hebben gister samen met mijn vrouw het hele huis versierd. De banken zijn bedenkt met witte kleden, er hangt net spinnenrag aan de muren en we hebben overal enge schilderijen en poppen opgehangen. Ik kan niet wachten tot het zo ver is en we onze vrienden lekker kunnen laten schrikken!.