sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

De vrijheid van je eigen notebook samenstellen

Vandaag wilde ik het hebben over de vrijheid van je eigen notebook samenstellen, een die niet onderschat mag worden. Heb je immers voor je werkzaamheden (bijvoorbeeld als designer) een echt goede laptop nodig, of ben je een fervent gamer, dan is het bijzonder handig een laptop geheel naar eigen wens in te kunnen richten. 

17

Laptop volledig op maat

Standaard notebooks zijn sowieso niets voor mij, moet ik zeggen. Daar kan ik immers echt helemaal niets mee, want geen van wensen die ik heb kan ik erop kwijt. De computers hebben veel te weinig functies en mogelijkheden, zijn ongelooflijk sloom voor het soort programma’s dat je erop kwijt moet en ga zo maar door. Geloof me, ik heb het een tijd geprobeerd. Ik had niet veel geld en stak mijn kop in het zand, er pas in de praktijk achter komende dat goedkoop echt duurkoop is op deze manier. Nu ben ik erg te spreken over mijn investering in mijn huidige laptop, die rond de duizend euro zal hebben gelegen, maar waarover ik zeer tevreden ben. Je eigen notebook samenstellen geeft echt een enorme vrijheid en je kunt er precies op laten installeren wat je wilt hebben. Je kunt het type processor kiezen bijvoorbeeld, en de videokaart, om enkele voorbeelden te noemen. Op een standaard computer kan ook weleens wat teveel zitten, hoe raar dat ook moge klinken. Zo heb ik veel van het office pakket niet eens nodig en dat liet ik dus ook mooi achterwege. Het is erg prettig dat de notebook precies voor jou op maat gemaakt en in elkaar gezet wordt.

16

18