sharon vinkers

Een juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Boktor laten bestrijden door obenp.nl

obenp.nl

Aan mijn oma had ik belooft om de zolder op te gaan ruimen bij haar thuis, omdat zij dat zelf niet meer goed kan. Toen ik goed en wel begonnen was moest ik contact op nemen met obenp.nl. Dat kwam doordat ik wat rare vormen in het hout had ontdekt, die er heel erg vreemd uitzagen. Zelf hebben wij thuis een keer last gehad van het beestje de boktor en dit leek er verdacht veel op. Toen ik een vriendelijke medewerker aan de telefoon had, vertelde ik hem wat ik had ontdekt. Hij zei dat hij vlak in de buurt bezig was met een klus en dat hij zo wel even langs zou komen. Nog geen uur later stond de man aan de deur om de situatie te bekijken in het huis. Samen liepen wij naar boven zodat ik kon aanwijzen waar ik de vreemde vormen had gezien.

obenp.nl

Wat een vriendelijke medewerker

Toen mijn oma hoorde dat ik het bedrijf obenp.nl had moeten inschakelen voor de boktor op de zolder, schok zij heel erg. Het was natuurlijk helemaal geen prettig idee dat een beestje de houten balken aan het opeten was. De medewerker kwam al gauw weer naar beneden en zei dat ik het nog maar net op tijd ontdekt heb. Het had niet veel gescheeld of het hout wat te zwak geworden door de boktor, die at namelijk al het hout op. Twee dagen later kwam de vriendelijke medewerker weer terug en bestreed het dier op een professionele manier.

obenp.nl

Meer verhalen